Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 
«Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου να συμμετάσχω στο νέο «Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων» που προέρχεται από τη συνένωση των δύο Υπουργείων «Μεταφορών - Επικοινωνιών» και «Δημοσίων Έργων».
Ύστερα από μια μεγάλη νίκη και τις ελπίδες που ο λαός εναποθέτει στη παράταξη μας είναι χρέος η συμμετοχή στη νέα προσπάθεια της ανάτασης της χώρας.
Η απόφαση του Πρωθυπουργού να συμμετάσχω στην κυβέρνηση, πρωτίστως αποτελεί εξαιρετική τιμή προς τους νησιώτες και ιδιαίτερα προς τους πολίτες του Νομού Λέσβου, που μου εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους την εκπροσώπησή τους στο Κοινοβούλιο.
Γνωρίζω -από την ενασχόληση μου τα δύο τελευταία χρόνια- ότι στον τομέα που μου ανατέθηκε, υπάρχουν συσσωρευμένα και οξυμένα από τη προηγούμενη Κυβέρνηση κρίσιμα προβλήματα, για τα οποία οι πολίτες και η κοινωνία απαιτούν επειγόντως λύσεις.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της οικονομικής, κοινωνικής και ηθικής κρίσης θα ανταποκριθούμε και αισιοδοξώ ότι θα καταστήσουμε ξανά τη χώρα μας ισχυρή και δυνατή
Θα εργασθώ με όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο του τόπου μας, στην θέση που μου εμπιστεύτηκε ο Γ. Παπανδρέου, όπως και στο παρελθόν έπραξα στις κυβερνήσεις του Α. Παπανδρέου και του Κ. Σημίτη.»